Roderick
Pijls

Kitesurfer en avonturier


Roderick Pijls reist de hele wereld over met zijn kite en board om de limiet van zijn eigen kunnen op te zoeken. Van kitesurfen over giftig meren in Afrika tot kitesurf wedstrijden in Indonesië. Roderick reist de hele wereld rond om op de mooiste plekken te kunnen kitesurfen en voor zijn internationale modellen carrière.

Sinds het bekend is dat het foil-surfen op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs een discipline is focust Roderick zich op deze nieuwe discipline om er bij de Olympische Spelen in 2024 mee te doen!

Roderick Pijls is afgestudeerd in bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Roderick is geselecteerd geweest voor het Nederlands Nationaal hockeyteam maar werd na zijn verhuizing naar zeeland smoorverliefd op het kitesurfen. De vrijheid van de sport, het zoute water happen en helemaal kapot zijn aan het einde van de dag, daar gaat het om! Sindsdien vaart Roderick kite-wedstrijden over de hele wereld.

Roderick Pijls leeft voor zijn sport en geniet er maximaal van, hij leeft zijn droom en laat zijn nieuwe dromen uitkomen.