Nederlands bekendste actieve hockeyer


Jeroen Hertzberger is een Nederlandse hockeyspeler die bekend staat om zijn indrukwekkende carrière en doelgerichtheid op het veld. Geboren op 24 juni 1986 in Rotterdam, heeft Jeroen zich ontwikkeld tot een van de meest prominente aanvallers in het internationale hockey.

Jeroen begon zijn hockeyreis bij HC Rotterdam, waar hij al snel zijn talent en scoringsvaardigheden tentoonspreidde. Zijn opvallende prestaties brachten hem in de schijnwerpers en hij kreeg de kans om te spelen voor het Nederlandse nationale team. Sinds zijn debuut in 2006 heeft Jeroen een belangrijke rol gespeeld in de aanvalslinie van het team.

Met zijn explosieve snelheid, wendbaarheid en kracht heeft Jeroen talloze doelpunten gescoord in zowel nationale als internationale competities. Hij heeft deelgenomen aan verschillende grote toernooien, waaronder de Olympische Spelen en de Wereldkampioenschappen. Zijn doelgerichtheid en vastberadenheid maken hem een waardevolle speler en een inspiratiebron voor jonge hockeyspelers wereldwijd.

Jeroen is actief op YouTube met zijn YouTube kanaal HertzbergerTV. Op zijn kanaal geeft hij hockey tutorials en laat hij zijn leven als topsporter zien.

Sportieve resultaten

2014 WK zilver
2018 WK zilver
2015 EK goud
2013 Gouden stick
2008 Gouden stick
2010 WK brons
2023 Topscorer hoofdklasse

Sponsoren