Noël
van
't End

Wereldkampioen judo


Geboren op 8 februari 1991 in Zevenaar, Nederland, heeft Noël zich opgewerkt tot een van de beste judoka's ter wereld in zijn gewichtsklasse. Noël begon op jonge leeftijd met judo en toonde al snel zijn talent en vastberadenheid in de sport. Hij trainde intensief en behaalde aanzienlijke successen in zijn jeugdjaren, waaronder nationale en Europese titels. Zijn gedrevenheid en focus leidden hem naar de top van het judo waaronder de titel als wereldkampioen in 2019.

Noël van 't End heeft deelgenomen aan talloze internationale toernooien, waaronder de Olympische Spelen en de Wereldkampioenschappen. Hij heeft indrukwekkende resultaten behaald, waaronder het winnen van de gouden medaille op de wereldkampioenschappen van 2019 in Tokio in de klasse onder 90 kg. Noël's technische vaardigheden, kracht en strategisch inzicht hebben hem geholpen om zijn tegenstanders te domineren en belangrijke overwinningen te behalen.

Met zijn charismatische persoonlijkheid en toewijding aan de sport is Noël van 't End een inspirerend figuur voor judoka's over de hele wereld. Zijn succes op de judomat en zijn vastberadenheid om te blijven groeien en verbeteren, maken hem een van de meest gerespecteerde judoka's in zijn gewichtsklasse en een bron van trots voor Nederlandse judofans.

Sportieve resultaten

2019 Wereldkampioen
2021 Masters Goud
3 x Grand slam goud
2023 EK brons

Sponsoren